Προϊόντα για με κακάο (21)

βιολογικός κόκκος κακάου

βιολογικός κόκκος κακάου

Οι κόκκοι κακάο, ή ωμό κακάο, είναι οι σπόροι του κακαόδεντρου, που καλλιεργούνται σε γόνιμα εδάφη του Καμερούν χωρίς λιπάσματα ή χημικά προϊόντα, 100% φυσικοί και βιολογικοί.
Μάζα Κακάο (Λικέρ) - ΚΑΚΑΟ

Μάζα Κακάο (Λικέρ) - ΚΑΚΑΟ

σε μορφή μπλοκ 25 κιλών, μαζική ρήξη ή υγρό σε βυτιοφόρο
Ζεστές Σοκολατένιες Ειδικότητες Χωρίς Κακάο

Ζεστές Σοκολατένιες Ειδικότητες Χωρίς Κακάο

Η σοκολάτα ροφήματος δεν χρειάζεται πάντα να περιέχει κακάο. Ως αποκλειστικός προμηθευτής της μάρκας Univerciok στη Γερμανία, προσφέρουμε επίσης ασυνήθιστες σοκολάτες ροφήματος χωρίς κακάο, όπως βανίλια ή αμύγδαλο. Οι γεύσεις των ειδικών μας ζεστών σοκολάτων είναι ποικίλες και κυμαίνονται από φρουτώδεις (λεμόνι) έως φανταστικές (σοκολάτα-αχλάδι). Οι μερίδες είναι γρήγορες και εύκολες στην προετοιμασία και είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για εκδηλώσεις και μικρότερη εστίαση. Γιατί να μην διοργανώσετε ένα γεγονός σοκολάτας;
Συσκευασία για τσάι, καφέ, κακάο, κάψουλες και άλλα.

Συσκευασία για τσάι, καφέ, κακάο, κάψουλες και άλλα.

Το προϊόν σας είναι σε καλά χέρια μαζί μας. Δημιουργούμε για εσάς εξατομικευμένες συσκευασίες που διασφαλίζουν την ασφαλή αποθήκευση του προϊόντος σας. Επικοινωνήστε μαζί μας! Όλο και περισσότερα προϊόντα πλημμυρίζουν την αγορά, γι' αυτό μια εξατομικευμένη συσκευασία είναι ένα σημαντικό εργαλείο για τις πωλήσεις. Όλο και περισσότεροι πελάτες αποφασίζουν με βάση την εμφάνιση. Αφού γνωρίσουμε το προϊόν σας, θα σχεδιάσουμε για εσάς μια κατάλληλη συσκευασία που να ανταποκρίνεται στις επιθυμίες σας. Επικοινωνήστε μαζί μας! Ποσότητα: κατόπιν αιτήματος
Café Express Ρόφημα Κακάο 100 Τεμάχια

Café Express Ρόφημα Κακάο 100 Τεμάχια

CaterPoint.de - 100 μεμονωμένες συσκευασίες ποτού με περιεκτικότητα σε κακάο Hellma Café Express Κάκαο 100 τεμάχια Με το αρωματικό ποτό κακάο της HELLMA, οι καλεσμένοι σας μπορούν να απολαύσουν ζεστή σοκολάτα σε χρόνο μηδέν εύκολη παρασκευή υψηλής ποιότητας συστατικά Ζάχαρη και κακάο πιστοποιημένα από Fairtrade Ο HELLMA Κάκαο είναι τέλεια μερίδα για παρασκευή σε κούπα και είναι ιδανικός για χρήση στο Welcome Tray στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Απλά ρίξτε ζεστό νερό και είναι έτοιμο προς κατανάλωση. 1 Συσκευασία = 100 μερίδες των 28 γρ EAN: 04003148199809
Βούτυρο Κακάο - Ειδικά Έλαια, Λίπη & Βούτυρα

Βούτυρο Κακάο - Ειδικά Έλαια, Λίπη & Βούτυρα

Ποιότητα: εκλεπτυσμένη INCI-όνομα: Theobroma Cacao Seed Butter Προέλευση/Καταγωγή: Μεξικό, Αφρική, Ινδονησία Εφαρμογή: Καλλυντικά Ιδιαιτερότητες: Είναι ιδανική για κρέμες και αλοιφές που πρέπει να απορροφώνται γρήγορα, λόγω του σημείου τήξης που βρίσκεται στην περιοχή της θερμοκρασίας του σώματος. Ωστόσο, η πλειονότητα της βουτύρου κακάο επεξεργάζεται στη βιομηχανία ζαχαρωδών προϊόντων για την παραγωγή σοκολάτας ή νουγκάτ. Στη φαρμακευτική, έχει πλέον δευτερεύουσα σημασία, ενώ παλαιότερα ήταν κύριο συστατικό για υπόθετα.
ζεστό βούτυρο κακάο

ζεστό βούτυρο κακάο

Αυτή η διαδικασία πραγματοποιείται ζεστή με τη χρήση βιολογικών κόκκων κακάου.
premium κόκκοι κακάου πρώτης ποιότητας

premium κόκκοι κακάου πρώτης ποιότητας

Υψηλής ποιότητας κόκκοι κακάο πρώτης κατηγορίας, οι οποίοι συμβάλλουν στην κρεμώδη υφή και τη πλούσια γεύση της σοκολάτας.
φασόλι κακάο δίκαιου εμπορίου

φασόλι κακάο δίκαιου εμπορίου

Οι κόκκοι κακάο είναι οι ολόκληροι σπόροι του κακαόδεντρου, ζυμωμένοι και αποξηραμένοι. Αυτό το πρότυπο καλύπτει επίσης τα παραπροϊόντα και τα παράγωγά τους.
μάζα κακάου

μάζα κακάου

Η μάζα κακάου, γνωστή και ως λικέρ κακάου, παρασκευάζεται αλέθοντας τους σπόρους βιολογικών κόκκων κακάου και η ποιότητά της μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ποιότητα των χρησιμοποιούμενων σπόρων. Οι σπόροι μας είναι βιολογικοί και φυσικοί.
αποσμημένο βούτυρο κακάο

αποσμημένο βούτυρο κακάο

Συνθλίβεται και στη συνέχεια αλέθεται λεπτά, παράγοντας κακάο σε σκόνη χωρίς ζάχαρη.
κρύα πίεση βούτυρο κακάο

κρύα πίεση βούτυρο κακάο

Το βούτυρο κακάου από βιολογικούς σπόρους είναι ωμό και παρασκευάζεται εξ ολοκλήρου από βιολογικούς σπόρους κακάου που έχουν πιεστεί κρύα, της καλύτερης ποιότητας και χωρίς πρόσθετα.
premium κακάο φασόλι δεύτερης κατηγορίας

premium κακάο φασόλι δεύτερης κατηγορίας

Οι κόκκοι κακάου δεύτερης ποιότητας μπορούν να επιλεγούν με 50% βιολογικούς κόκκους, οι οποίοι συμβάλλουν στην κρεμώδη υφή και στη πλούσια γεύση της σοκολάτας.
σκόνη κακάο 10/12

σκόνη κακάο 10/12

Βιολογική σκόνη κακάο (αλκαλοποιημένη 10-12% περιεκτικότητα σε λιπαρά)
αλκαλοποιημένη σκόνη κακάο

αλκαλοποιημένη σκόνη κακάο

Η αλκαλοποιημένη μας κακάο περιέχει 20 έως 22% λίπος, και η σκόνη κακάο προέρχεται από καβουρδισμένα, σπασμένα και αποφλοιωμένα φασόλια κακάο.
φυσική σκόνη κακάο

φυσική σκόνη κακάο

Συνθλιμμένος και στη συνέχεια αλεσμένος λεπτά, παράγει βιολογική σκόνη κακάο με φυσική γεύση κακάο.
Βούτυρο κακάο - ΚΑΚΑΟ

Βούτυρο κακάο - ΚΑΚΑΟ

φυσικό ή αποσμημένο σε μπλοκ 25 κιλών ή υγρό σε βυτιοφόρο
Σκόνη κακάο - ΚΑΚΑΟ

Σκόνη κακάο - ΚΑΚΑΟ

Φυσικό και αλκαλικό Περιεκτικότητα σε λιπαρά 10/12% ή 20/22% από κορυφαίες, πιστοποιημένες παραγωγικές εγκαταστάσεις Παραδόσεις σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εσωτερικής σας συνταγής
αποσμημένο βούτυρο κακάο, κρύο και ζεστό

αποσμημένο βούτυρο κακάο, κρύο και ζεστό

Συνθλίβεται και στη συνέχεια αλέθεται λεπτά, παράγει σκόνη κακάο κατά επιλογή (κρύα ή ζεστή).
τσιπς βουτύρου

τσιπς βουτύρου

Οι σταγόνες βουτύρου κακάου, που ονομάζονται επίσης παστίλιες, είναι μικρές και ομοιόμορφες. Είναι ιδανικές για ακριβή δοσολογία. Λιώνουν γρήγορα, διευκολύνοντας την ενσωμάτωσή τους σε ευαίσθητες συνταγές. Στη σοκολατοποιία, είναι ιδανικές για την τεχνική tempering της σοκολάτας, εξασφαλίζοντας την τέλεια φινίρισμα.
βούτυρο σε μπαγκέτα

βούτυρο σε μπαγκέτα

Οι ράβδοι βουτύρου κακάο, που ονομάζονται επίσης μπάρες βουτύρου κακάο, είναι μακριές και φαρδιές. Είναι ιδανικές για ακριβή δοσολογία. Λιώνουν γρήγορα, διευκολύνοντας την ενσωμάτωσή τους σε ευαίσθητες συνταγές και την κοπή. Στη σοκολατοποιία, είναι ιδανικές για την τεχνική tempering της σοκολάτας, εξασφαλίζοντας την τελική εμφάνιση.